Pin It

ASOS Mimarlık ve Tasarım Yönetimi

ASOS Mimarlık ve Tasarım Yönetimi 2009 yılında mimari tasarım ve tasarım odaklı yönetim faaliyetlerinde bulunmak üzere Aktuğ SİVRİOĞLU tarafından İstanbul’da kuruldu.

Konvansiyonel mimari üretim faaliyetlerinin yanında, ihale ve uygulama projelerinde süreç yönetimi ve mimari odaklı yatırım danışmanlığı hizmetleri sunan ASOS Mimarlık, ihtiyaçlara odaklı, bağlam ve çevreye uyumlu, işletme açısından sürdürülebilir projeler geliştirir.

ASOS Mimarlık, bazı projelerin mimari konsept aşamasında, dokuz ayrı ülkede ofisleri bulunan tecrübeli İspanyol ofis L35 Architects ile stratejik ortaklık yapmaktadır. Bu ortaklığın yanı sıra kimi projelerde Hollanda’nın TconcepT mimari ve tasarım geliştirme grubu ile proje bazlı iş birliği kurmaktadır. Uluslararası tecrübelerle kurulan bu sıkı ilişkiler, ASOS Mimarlık’ın üstlendiği kompleks ticari yapılarda işverenlere zaman ve maliyet açısından olumlu katkılar sağlamaktadır.

ASOS Mimarlık, tasarım geliştirme ve tasarım yönetimi konularında halen organize perakende sektöründe faaliyette olan yatırımcıların yanı sıra bu sektörle ilk defa tanışacak yatırımcılarla da çalışmaktadır. Ayrıca AVM yönetimleri için mimari tasarım ve ihale süreçleri konusunda sektörün liderlerinden olan JLL, ECE, Multi, Metro, Fiba ve Turkmall gibi gruplarla iş birliği yapmaktadır.