Pin It

İltay Mimarlık

Lütfü Ünver'in kurucu ortağı olduğu İLTAY Mimarlık 1977 yılında Mecidiyeköy, İstanbul'da kurulmuştur.

1987 yılında, dünyadaki bilgisayar ve bilgi teknolojilerinin ilerlemelerine paralel olarak Bilgisayar Destekli Tasarım (BDT) sistemini kullanmaya başlamış ve bu konuda ülkenin öncü mimarlık firmalarından biri olmuştur. İLTAY Mimarlık, 38 yılı aşkın süredir yurtiçinde ve yurtdışında, ofis binası, yönetim binası, restoran binası, toplu konut, fabrika, gibi birçok değişik işlevlerdeki yapıların tasarım, uygulama ve danışmalık işlerini üstlenmiştir. Bu sürecin sağladığı deneyim ile tasarımcı ve uygulamacı mimarlardan oluşan ekibi ile Türkiye'nin en yenilikçi ve güvenilir firmaları arasında yer almaktadır. Pek çok farklı ölçek ve işlevde yapılar tasarlayarak inşa eden İLTAY Mimarlık'ın, başlıca çalışmaları alanları, Mimarlık, İç Mimarlık, Restorasyon, Kentsel Tasarım, İnşaat Ve Proje Yönetimi olarak sıralanabilir.

İLTAY Mimarlık, sürdürülebilirlik ve çevre dostu "yeşil bina" tasarımı yönünde çalışmalar yapmaktadır. Kadrosuna yeşil değerlendirme sistemlerine hakım LEED AP Akredite Uzmanlarını, BREEAM Uzmanlarını ve Enerji Kimlik Belgesi (EKB) Uzmanlarını bulundurmaktadır.

İLTAY Mimarlık, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri belgelerine sahiptir.


Harita