Ofisin Diğer Projeleri
İlgili Projeler

CMA CGM Türkiye Genel Müdürlüğü

A4 Mimarlık tarafından tasarlanan CMA CGM Türkiye Genel Müdürlük ofisi, Emaar ofis blokunun 9 ve 10. katlarda yer alıyor.

Tasarımcılar, projeyi anlatıyor:

Toplam 2800 metrekare kullanım alanına sahiptir. 9. kat resepsiyon alanı, açık ofis ve break-out, üst kat ise toplantı odaları ve yönetim bölümü olarak tasarlanmış bir ofis projesidir.

Tasarım konsepti oluşturulurken, şirket çalışanlarının konforunu sağlayacak çalışma alanları ve sosyal alanlar düşünülmüş, ziyaretçiler için enerjik ve yenilikçi bir izlenim bırakmak hedeflenmiştir. Açık ofis alanları, toplantı odaları ve yönetici odaları, gün ışığından maksimum faydalanacak şekilde konumlandırılmıştır. Kapalı odalar, sirkülasyon alanının gün ışığından maksimum fayda sağlaması için şeffaf cam bölme sistemleri kullanılarak oluşturulmuştur.

Resepsiyon alanlarında güçlü ve güvenilir bir ilk izlenim yaratmak için, açık renkler, gizli aydınlatma detayları ve şirketin kurumsal kimliğini yansıtacak renkler ve detaylar kullanılmıştır. Genç çalışanlar için dinamik ve ferah bir çalışma ortamı sağlamak üzere break-out alanları oluşturulmuştur. Sosyal alanlar iş dışı aktivitelere ve esnek çalışmaya olanak tanıyan çok amaçlı alanlar olarak tasarlanmıştır.

Projenin en önemli noktalarından biri bu ölçekte bir ofis için oldukça kısa olan iş programı süresinde işin tamamlanması olmuştur. İyi organize olmuş proje ekibimiz ve yoğun çalışma temposu ile hedeflenen tarihte proje başarı teslim edilmiştir.

Künye
Proje Yeri: İstanbul, Üsküdar
Proje Tipi: Ofis
Proje Tipi Grubu: Ticari
İşveren: CMA CGM
Ana Yüklenici: A4 Mimarlık
Fotoğraf: Emre Dörter
Proje Başlangıç Yılı: 2019
Proje Bitiş Yılı: 2019
İnşaat Başlangıç Yılı: 2019
İnşaat Bitiş Yılı: 2020
Toplam İnşaat Alanı: 2.800 m2

Pin It
Mimarlık Ofisi
Mimar

Adil Kırkaya

Erdem Argun

Argun Alıcı