Mimarlık Ofisi

Pin It

Şebnem Gürcün

M.Şebnem Gürcün, 1978'de Diyarbakır'da doğdu.

M,Şebnem Gürcün, ilk ve orta öğrenimini Ankara Yükseliş Kolejinde tamamladı. Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Peyzaj Mimarlığı&Kentsel Tasarım bölümünden mezun olduktan sonra Londra Kingston Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü’nde eğitim aldı. 2002–2005 yıllarında Londra ve İstanbul’da çeşitli mimarlık ofislerinde çalıştı.

1975 yılında Ankara’da Edip Gürcün tarafından inşaat sektöründe faaliyetine başlayan firmamız, 2006 yılından itibaren Şebnem Gürcün tarafından İstanbul’da ‘GC Mimarlık’ adı altında mimarlık sektöründe de hizmet vermeye başladı.

GC Mimarlık; konsept tasarım çalışmalarını ön planda tutan, mekânı; insan yaşamını şekillendiren en önemli unsur olarak gören, iç ve dış mekân arasında güçlü bir ilişkiyle bir bütünlük sağlayan; çağdaş ve açık görüşlülüğüyle kendi firma temasını oluşturmaktadır. Projeler, her zaman kişiye özel tasarımlardan oluşup, mevcut mekânlar üzerinde daha zengin bir yaşam kurgulanır.

Her zaman gelişmeyi ve paylaşmayı misyon olarak kabul eden firmamızın faaliyet alanları; Otel, Ofis, Cafe-Restaurant, Mağaza, Konut, Hastane, Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimari projelerinden oluşmaktadır. Firmamızın bünyesinde bulunduğu iç mimar, mimar, inşaat mühendisi, peyzaj mimarı gibi farklı disiplinlerden oluşan ekibi çağdaş mekanlar yaratıp uygulamaktadır.

Şebnem Gürcün, 2006 yılında Kurucusu olduğu GC Mimarlık'ta mesleki kariyerine devam etmektedir.