Mimarlık Ofisi

Pin It

Tuba Şehitoğlu

1980’de İstanbul''da doğdu.

Kabataş Erkek Lisesi''nin ardından, 2004 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi''nde mimarlık eğitimini tamamladı. 2004 yılında aynı üniversitede Mimari Tasarım bölümünde Yüksek Lisans Eğitimine başladı. 2007-2008 yılları arasında tez araştırmasına Stuttgart Üniversitesi Mimari Tasarım bölümünde devam etti. “Teknolojik Gelişmelerin Sonucunda Değişen Üretim İlişkilerinin Ofis Yapılarına Etkisi ve Ofis Mekanları” isimli tez çalışması ile Yüksek Lisans Eğitimi’ni tamamladı.

Yüksek Lisans eğitiminin ilk yıllarında katıldığı Gaziosmanpaşa Belediyesi Belediye Binası ve Çevresi Mimari-Kentsel Tasarım Proje Yarışması’nda satın alma, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Hizmet Binası Ulusal Mimari Proje Yarışması’nda da 3.’lük ödülleri kazandı. 2008-2012 yılları arasında TOCA Mimarlık’ta proje mimarı ve yürütücüsü olarak Bakü Olimpiyat Stadymu, Egeyapı Otel ve Konut Kompleksi, Şişli Lisesi Ulusal Mimari Proje Yarışması gibi farklı ölçekteki projelerin tasarım, koordinasyon, uygulama ve şantiye süreçlerini tamamladı. 2010 yılında proje ekibinde yer aldığı Azerbaycan Yevlakh Tohum Tesisi Projesi, WAF’ta "Üretim, Enerji ve Dönüşüm" kategorisinde birincilik ödülü aldı.  

2013-2016 yıllarında Avcı Mimarlık’ta projeler tasarım yöneticisi olarak, yurt içi ve dışında Balance Ofis ve Konut projesi, Çubuklu Yaşam Konutları, Alkobar Marriott Hotel, Kongo Kongre Merkezi gibi büyük ölçekli mimari ve iç mimari projeleri tamamladı.

2016 yılında Under Mimarlık ile Turkcell İzmir Ana Şubesi ve Doğan Holding Gebze Hepsiburada Ofisleri’nin iç mimari tasarım ve uygulama projelerinde yer aldı. 2017 yılında Zeynep Akten’le birlikte GIGoffice’i kurdu.