Other Works
Similiar Projects

Murat Et

1946 yılından itibaren sektöründe faaliyet gösteren Murat Et, üçüncü kuşak temsilcileri tarafından günümüz tasarım anlayışı ile yorumlanmasını istediği yeni konsepti için Kst Mimarlık’ı tercih etmiş.

Ofis, projeyi anlatıyor:

Toplamda 348 m2 kullanım alanı olan mekanın zemin katında yer alan satış alanı ile soğuk hava deposu ve çalışma tezgahları yer almaktadır.

Satış alanındaki ürün teşhir dolaplarının ve tezgahlarının kullanım yoğunluğuna göre ihtiyacı karşılaması amaçlanarak mümkün olabildiğince satış yüzeyi artırılmaya çalışılmıştır.Mekanın en belirgin öğesi olan masif meşe ahşap malzemenin et kesme tahtasından esinlenerek kullanımı mekana sıcaklık katarak müşterilerin sert ve soğuk etkisi olan alışılagelmiş kasap dükkanı konseptinden uzaklaştırılması hedeflenmiştir.

Zeminlerde kullanılan karo desenli seramik kaplamaların ahşap ile uyumuna özen gösterilerek geçmişten bir bağ kurulması amaçlanmıştır.Asma katta yer alan yönetici ofisleri ve bodrum katta yer alan soğuk hava depoları ile sektöründeki mekanlara oranla daha fazla alana yayılması ile satış alanı rahatlatılarak daha ferah bir iç mekan hedeflenmiştir.

Map
Details
Project Location: Antalya, Kepez
Project Type: Restaurant / Café / Bar
Proje Tipi Grubu: Commercial
Photography: Doğa Yusuf Dökdök
Project Start Date: 2016
Project End Date: 2016
Construction Start Date: 2016
Construction End Date: 2016
Total Construction Area: 348 m2

Pin It
Architectural Offices
Architects

Kemal Serkan Tokis