Ofisin Diğer Projeleri
İlgili Projeler

Statü Urla Villaları

Tasarımcılar, projeyi anlatıyor:

Ege’nin doğal güzelliğinin ortasında, Urla’nın “Kuşçular” bölgesinde 3 (üç) dönümlük alan içerisinde bulunan “STATÜ URLA”, doğal hayatın keyfine varırken, modernizmle harmanlanmış lüks yaşam alanı arayışı içinde olanlara özgün bir alternatif sunmaktadır.

Çam ormanlarının içinde, zeytin ağaçlarıyla çevrili olan projemizde, her biri iki katlı olarak tasarlanmış iki tipte toplam 5 adet villa bulunmaktadır. Çağdaş mimari tasarım diliyle hayata geçirdiğimiz villalarımızda, doğal hayatla kesintisiz ve akıcı bir şekilde bütünleşen bir hayat sunmayı amaçladık.

Bu nedenle her villamızın kendisine ait ortalama 600 m² bahçesi, 50 m² özel havuzu, özel otopark alanı ve doğaya açılan geniş terasları bulunmaktadır.

İç mekan tasarımında total hacim çözümü ile özel bir yaşam tarzını yansıtan bir tasarım dili kurgulandı. Modern çizgiler ve işlevselliği ön planda tuttuğumuz projede 175 m²‘lik iç mekanda geniş ve fonksiyonel yaşam alanı, ebeveyn banyolu yatak odası, dinlenme/hobi odalarını yaşamınıza keyif katmak için planladık.

Çağdaş bir dille tasarladığımız ferah açık mutfak, cam kapılar sayesinde doğrudan bahçeye açılarak Urla’nın doğal hayatı ile iç içe olmanızı sağlamaktadır.

Künye
Proje Yeri: İzmir, Urla
Proje Tipi: Tek Ev / Villa
Proje Tipi Grubu: Konut
İşveren: Statü Plus İnşaat & Gayrimenkul
Proje Başlangıç Yılı: 2017
Proje Bitiş Yılı: 2017
İnşaat Başlangıç Yılı: 2019
Arsa Alanı: 3.000 m2
Toplam İnşaat Alanı: 1.250 m2

Pin It
Mimarlık Ofisi
Mimar

Gonca Ateş Öztürk

Emre Öztürk